Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Në klinikën ”San Luca” ofrohen ekzaminimet ekografike të të gjitha llojeve nga mjekë të specializuar dhe të kualifikuar. Plotësimi i diagnozës mund të kryhet me biopsi të tiroides ose të gjirit. Gjithashtu ofrohet riinterpretim ekzaminimesh si CT skaner dhe Rezonancë Magnetike (MRI).

  • Ekografi Abdominale
  • Ekografike Pelvike
  • Ekografi Tiroide
  • Ekografi Artikulare
  • Ekografi e Indeve të Buta
  • Ekografi Gjiri
  • Ekografi Koksofemorale Pediatrike

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.