Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Operacioni abdominal është për pacientët që vuajnë nga sëmundje që prekin çdo pjesë të zgavrës së barkut. Pacientët e mundshëm janë ata që vuajnë nga:

  • Apandesi
  • Aborti / Vdekja e fetusit
  • Simptoma të pashpjegueshme që prekin zgavrën e barkut
  • Gjakderdhje e pashpjegueshme në bark

Shumica e pacientëve përjetojnë simptoma të caktuara që i shtyjnë të kërkojnë kujdes mjekësor. Këto shqetësime zakonisht përfshijnë dhimbje, diarre, kapsllëk dhe ndryshime të papritura në lëvizjet e zorrëve.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.