Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Kolonoskopia është procedura më e mirë e kontrollit për kancerin kolorektal, pasi polipet mund të identifikohen dhe hiqen plotësisht. Kolonoskopia përdoret gjithashtu për të zbuluar simptoma të tjera siç janë:

  • Gjakderdhja Rektale
  • Diarreja
  • Humbja e peshës
  • Ndryshimi i zakoneve të zorrës
  • Dyshim për sëmundjen inflamatore të zorrëve
  • Testet anormale radiologjike

Ajo ka famën e një procedure të sikletshme dhe të bezdisshme, por në klinikën ”San Luca” kemi mbledhur ekipin më të mirë mjekësor për të ofruar një ekzaminim të shpejtë, të saktë dhe shumë praktik.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.