Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Mikrokirurgjia në klinikën tonë kryhet me anë të laserit dhe jo me metodën klasike me bisturi. Përdorimi i laserit në mikrokirurgji ka hapur një epokë të re në fushën e përparimeve mjekësore. Saktësia e tij, ulja e kohës së rikuperimit dhe përftimi i rezultateve më të mira e bëjnë laserin një zgjedhje optimale.

Avantazhet e laserit janë:

  • Teknikë më precize
  • Më e shpejtë
  • Kohë rikuperimi më e shkurtër
  • Cikatrice më diskrete

Me anë të kësaj teknike mund të kryhet eliminimi i tumoreve beninje të sipërfaqes së lëkurës, si papilomat, si edhe eliminimi i tumoreve beninje të nënlëkurës.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.