Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Në klinikën ”San Luca” mund të gjeni një gamë të gjerë shërbimesh pediatrike, duke filluar nga pediatria e përgjithshme e deri tek ekzaminime specifike. Mbulimi i kontrolleve periodike pediatrike, si edhe i nënspecialiteteve specifike, kryhet në klinikën San Luca nga profesionistë me përvojë dhe të kualifikuar.

Shërbimet që ne ofrojmë janë:

  • Konsultë Pediatrike
  • Ekografi Abdominale Pediatrike
  • Ekografi Tiroide Pediatrike
  • Ekografi Koksofemorale Neonatale
  • Konsultë Endokrinologjike Pediatrike
  • Teste Metabolike
  • Analiza të Anemisë Pediatrike
  • Malformacione dhe Lezione Vaskulare

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.