Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.

Skleroterapia trajton në mënyrë efektive kapilarët sipërfaqësorë dhe venat varikoze. Konsiderohet si trajtim i përzgjedhur për venat e vogla varikoze. Kapilarët sipërfaqësorë janë një nga shqetësimet më të shpeshta, të cilat mund të vijnë si pasojë e historisë familjare, qëndrimit për një kohë të gjatë në këmbë apo faktorëve hormonalë. Në varësi të diametrit dhe karakteristikave të kapilarëve, trajtimi mund të kryhet me anë të skleroterapisë ose me anë të lazerit.

Skleroterapia është një procedurë e cila duhet të kryhet vetëm nga specialistë të kualifikuar. Ky shërbim ofrohet me standardin më të lartë vetëm në klinikën ”San Luca”.

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit të mëposhtëm.