Shërbimet gjithëpërfshirëse urologjike në klinikën San Luca ofrohen nga mjekë specialistë të trajnuar brenda dhe jashtë vendit. Diagnostikimi dhe ndjekja e patologjive urologjike merr një fokus të veçantë duke ofruar biopsi prostate nën ekografi si edhe ekzaminime laboratorike të nevojshme për të plotësuar kuadrin diagnostik.

  • Konsultë Urologjike
  • Ekografi Prostate
  • Teste Urologjike
  • Biopsi Prostate
  • Ndjekje e Hipertrofisë Beninje të Prostatës

Telefono në 0694488000

ose rezervo takimin tënd nëpërmjet formularit mëposht