Trajtimi i kondilomave genitale

Për të qenë më të qetë, gjithmonë kërkoni opinionin e një eksperti. Trajtimet mund të kryhen edhe brenda ditës.

Lythat ose kondilomat gjenitalë

Lythat ose kondilomat gjenitalë shkaktohen nga HPV (human papilloma virus), i cili merret me anë të kontaktit seksual.

Virusi mund të qëndrojë i përgjumur për shumë vite dhe më pas, për shkak të stresit apo traumës lokale (si për shembull depilimit), mund të shkaktojë formacione mishtore në penis, vaginë, rrëzën e kofshës, zonën pubike ose në anus.

Shpesh është e vështirë të përcaktohet momenti i infektimit.

Trajtim brenda ditës

Në klinikën ‘’San Luca’’ ofrojmë mundësinë e trajtimit brenda të njëjtës ditë për të mundësuar lehtësi maksimale.

Për klinikën tonë është e rëndësishme privatësia dhe arritja e rezultateve pa dhimbje, pa shenja dhe me kohë të shpejtë rikuperimi. Për këtë përdorim trajtimet me laser CO2 kirurgjikal, me efektivitetin më të lartë të trajtimit krahasuar me opsionet e tjera të trajtimit.

Mjekët tanë janë të kualifikuar dhe të trajnuar për trajtimet në fushën e shëndetit seksual dhe ofrojnë një shërbim profesional, të sigurtë dhe diskret që mundëson rezultate optimale dhe të shpejta.

Leave a reply