Trajtimi i kondilomave ose lythave gjenitale

Lythat ose kondilomat gjenitalë

Kondilomat ose lythat gjenitalë shkaktohen nga HPV (human papilloma virus), i cili merret me anë të kontaktit seksual. Virusi mund të qëndrojë i përgjumur për shumë vite dhe më pas, për shkak të stresit apo traumës lokale (si për shembull depilimit), mund të shkaktojë formacione mishtore në penis, vaginë, rrëzën e kofshës, zonën pubike ose në anus. Shpesh është e vështirë të përcaktohet momenti i infektimit. Por mos u shqetëso, trajtimi i kondilomave genitale mund të kryhen edhe brenda ditës.

Për të qenë më të qetë, gjithmonë kërkoni opinionin e një eksperti. Trajtimet mund të kryhen edhe brenda ditës.

Trajtim brenda ditës i lythave gjenitale

Në klinikën ‘’San Luca’’ ofrojmë trajtim t kondilomave genitale brenda të njëjtës ditë për të mundësuar lehtësi maksimale.

Për klinikën tonë është e rëndësishme privatësia dhe arritja e rezultateve pa dhimbje, pa shenja dhe me kohë të shpejtë rikuperimi. Për këtë përdorim trajtimet me laser CO2 kirurgjikal, me efektivitetin më të lartë të trajtimit krahasuar me opsionet e tjera të trajtimit.

Mjekët tanë janë të kualifikuar dhe të trajnuar për trajtimet në fushën e shëndetit seksual dhe ofrojnë një shërbim profesional, të sigurtë dhe diskret që mundëson rezultate optimale dhe të shpejta.

Për më shumë info për një trajtim të kondilomave genitale kontaktoni këtu.

Leave a reply